Verwarming

We zitten er allen graag warmpjes bij!

Centrale verwarming. Iedereen heeft er deugd van. Zeker met een klimaat als het onze hebben we nood aan goed werkende en aangepaste verwarmingssystemen. Een installatie die u de klok rond warm water en verwarming garandeert. En daarbij kostenefficiënt én energiezuinig is.

Onze diensten: van warm naar koud, voor jong en oud.

De Visscher Heating installeert à la tête du client. Na een warmteverliesstudie bepalen we welk vermogen u nodig heeft. We kiezen het best geschikte verwarmingstype en houden daarbij rekening met uw budget en wensen.

Onze diensten gaan van volledig nieuwe installaties tot omschakelingen, van het leggen van vloerverwarming tot het installeren van zonnepanelen en warmtepompen, van het vervangen van nieuwe ketels tot het aanbieden van kostenbesparende doe-het-zelf-paketten.

Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in alternatieve verwarmingstechnieken: zonnepanelen en warmtepompen. Op die manier tonen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en zorgen we voor een zuiniger energieverbruik én een lagere  energiefactuur bij onze klanten.

Uw warmtewens, onze zorg.

– Peter De Visscher