Airco

Airco & ventilatie: binnen een frisse neus halen!

Airco & ventilatie: binnen een frisse neus halen!

Airco en ventilatie in België? Is ons klimaat daar wel geschikt voor? Absoluut, want airco en ventilatie hebben niet enkel een afkoelende functie, maar zorgen samen met de stookinstallatie voor een gezond binnenklimaat in huis.
Want frisse lucht is belangrijk!

De Visscher Heating gaat graag met u rond de tafel zitten om uit te dokteren wat voor uw nieuwbouw- of renovatieproject de beste oplossing is. Wij denken daarbij niet enkel aan uw portemonnee, maar schenken uiteraard ook de nodige aandacht aan de technische (natuurlijke ventilatie? Mechanische ventilatie?) en wetgevende (cf. EPB-eisen) kant van de zaak.

De Visscher Heating levert oplossingen op maat, zowel voor particulieren (slaapkamers, woonruimten) als zelfstandigen (winkels, bedrijven, …). Meer info? Contacteer ons. We helpen u graag verder.

Koelen en verwarmen met een warmtepomp: duurzaam met een kleinere ecologische voetafdruk!

De aarde wordt dankzij de zon en het magma op een constante temperatuur van 10 graden gehouden. Wie een warmtepomp installeert, haalt daarmee energie uit de grond en boort een onuitputtelijke bron aan. Gratis energie om je huis te verwarmen én af te koelen, dus.
De Visscher Heating neemt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid: samen naar een betere leefwereld!

Wilt u graag een woordje uitleg over deze vorm van verwarmen, aarzel dan niet om contact op te nemen.